Přihlášení

Angličtina a country tance pro seniory

26. 8. 2019 | Centrum kultury | Diskuze (0) | Kultura

Písečtí senioři nemají šanci zahálet. Jedním z těch kdo se stará o jejich rozvoj a volnočasovou náplň je Senior Point. Po prázdninové pauze se od září jeho aktivity začnou opět rozbíhat naplno a vedle osvědčených přednášek, výletů, tvůrčího setkávání a kurzů jógy jsou přichystané dvě novinky – kurz country tanců a anglického jazyka.

Tancechtivé seniory budou manželé Bártíkovi vyučovat old time americké tance, moderní country tance a řecké kolové tance. Do kurzu se mohou hlásit jak páry, tak jednotlivci. Výuka začne 2. října a bude pokračovat každou středu od 10 do 12 hodin v Hudebním sále Kulturního domu. Kurz je zdarma a tak tanečníkům bude stačit, když si přinesou vhodné oblečení i obuv na tanec a ozdobí se dobrou náladou. Zájemci se mohou hlásit do konce prázdnin každý všední den od 12 do 16 hodin v pokladně Kulturního domu a od září v Senior Pointu. Ten bude mít otevřeno od pondělí do pátku od 9 do 14 hodin.

Pokud byste kromě těla chtěli bystřit také mysl, budete mít šanci na kurzu angličtiny pro seniory.  Ten bude zahájen v říjnu a v klubovně Senior Pointu ho povede lektorka Mgr. Radka Tomanová. Za 60 minut výuky zaplatíte pouhých 70 korun. Zájemci se mohou hlásit, stejně jako na kurzy country tanců – v pokladně Kulturního domu a od září v Senior Pointu. Kapacita kurzu je osm osob. V případě většího zájmu je možné vytvořit více skupin . jak začátečníky tak pokročilé. Termín výuky bude upřesněn po dohodě s přihlášenými.

 

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.