Přihlášení

Býci se loučili s cyklistickou sezónou 2017

1. 12. 2017 | Redakce PS | Diskuze (0) | Sport

V sobotu 25.listopadu 2017 se v restauraci U Srnků na Hradišti v Písku konalo slavnostní vyhlášení a rozloučení s cyklistickou sezónou roku 2017. Zúčastnili se ho všichni závodníci z řad dětí i dospělých, přátelé a sponzoři oddílu Biketime Bulls Písek.

Trenér oddílu Jaroslav Hronek nejprve všechny přivítal a poté poděkoval všem závodníkům za vynikající výsledky, kterých v této sezóně dosáhli. Podotkl, že to nebyla vždy procházka růžovým sadem, že některé závody byly opravdu hodně náročné. Zvlášť ocenil dětské závodníky, kteří zatím sbírají zkušenosti, ale i přesto si vedou na trati více než velmi dobře. Popřál jim hlavně zdraví a hodně úspěchů v nadcházející sezóně. Poté všem závodníkům spolu se sponzorem teamu předal zlatého cyklistického oskara.

V letošním roce oddíl startoval na závodech nejen v České republice, ale i v sousedním Německu. Zúčastnili se Jihočeského MTB poháru, Šumavského MTB poháru nebo TBC Série & CTW Junior cup.  A to je jenom malá část ze všech absolvovaných závodů.

Celkem se oddíl zúčastnil 67 závodů a 510 startů. Posbírali 213 cenných kovů, z toho bylo 71 zlatých medailí, 76 stříbrných medailí a 66 bronzových medailí.

Pokud se podíváme na některé celkové výsledky MTB poháru, tak v Jihočeském MTB poháru si pro celkové 1. místo v kategorii starší žákyně dojela Klára Hronková, 2. místo získali Marek Witkowski a Adéla Dušková a 3. místo obsadili Jakub Vlasatý a Jiří Hrbek. V Šumavském MTB poháru dosáhla na stupně vítězů ve svých kategoriích Karolína Rohtbauerová 1.místo, Klára Hronková 2.místo a Simona Kotlínová 3.místo. Karolína Rothbauerová se ještě zúčastnila Českého MTB poháru, kde získala 2.místo a dále startovala na Mistrovství České republiky MTB, kde obsadila krásné 6.místo.

Mezi nejlepší dětské závodníky oddílu pro letošní rok se zařadila Klára Hronková, která absolvovala 30 startů a posbírala 28 medailí. Na pomyslnou druhou příčku se postavil Jaroslav Hronek, který z 27 startů nasbíral 9 medailí. A na třetí příčce se z dětských závodníků umístil Jakub Vlasatý s 26 starty a 15 medailemi. Ale i ostatní závodníci z řad dětí si nevedli špatně a to, že se nedostali na stupně vítězů, neznamená, že jsou méně šikovní a draví. V dospělé kategorii byl nejúspěšnější Martin Holub, který zvládl 19 startů s 1 medailí.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem závodníkům oddílu Biketime Bulls a popřát jim do nadcházející sezóny 2018 hodně zdraví, žádné nehody, dobrý vítr v zádech a trenérovi pevné nervy. DĚKUJEME

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.