Přihlášení

Florbal Písek | Ženy neprošly přes 1. kolo Poháru

1. 9. 2020 | Floorball Club Písek | Diskuze (0) | Sport

O víkendu 29.8 – 30.8. odehrály písecké florbalistky v Týně n/V 1.kolo Poháru Českého florbalu. Hrálo se skupinově a na hráčky čekaly hned tři týmy z 1.ligy a to Liberec, Chomutov a Nové Strašecí. Poslední tým byl pro nás známý soupeř z Budějovic Florbalová Akademie.

Nové Strašecí byl první sobotní soupeř. Písecké hráčky zaspaly začátek utkání a v půlce třetiny byl stav 1:5 pro soupeře. Třetinu jsme bohužel nakonec nedokázali dorovnat a do třetí třetiny jsme šli s 5 gólovým propadem. Od té doby se začaly hráčky vyrovnávat herně, ale bohužel nedokázali vytvořit tolik potřebných šancí pro vyrovnání. Po dobré třetí třetině se aspoň podařilo snížit výsledek na konečných 8:5 pro Nové Strašecí.

FA České Budějovice měl být pro písecké hráčky přijatelným soupeřem, ale bohužel byl celý zápas z pohledu píseckých hráček laxní a s netýmovým přístupem nepřišel ani dobrý výsledek a FA vyhrála 6:2.

V neděli přišly s lepšími výkony horší výsledky a to díky více kvalitnějším soupeřům. Hráčky Liberce ukázaly, proč minulý rok hrály extraligu, a i přes bojovný výkon píseckých hráček vyhráli v poměru 14:1.

S Chomutovem odehrály hráčky FBC nejlepší utkání a tým 1.ligy dlouho trápily. Na začátku třetí třetiny dokonce Písek srovnal na 3:3. Bohužel v běhavém utkání došly síly a i díky dvěma neproměněným trestným střílením prohrály 3:9.

Bohužel bez bodu skončily ženy na 5. místě a do 2.kola nepostoupily.

 

Sestava: Dudáčková – Bečvářová, Šourková, Predajňová, Vlachová, Kloboučníková, Zobalová, Strnadová, Skalová, Švecová, Pěničková, Braunová, Hejtmánková, Vodsloňová

 

-       TJ Sokol Nové Strašecí 5:8

Branky Písku: 3xPredajňová, 2xSkalová

-       FA Č. Budějovice 

Branky Písku: Skalová, Šourková

-       FBC Liberec 1:14

Branky Písku: Hejtmánková

-       Florbal Chomutov

Branky Písku: 2xStrnadová, Predajňová 

 

Komentář M.Hrubce: 

Je to pro nás neúspěch, chtěli jsme bojovat o 2.kolo. Soupeřky z 1.ligy byly lepší až na Liberce, který je ještě o level výš než ostatní týmy. Proti FA jsme odehrály dost špatný zápas  z morálního hlediska a to mě moc mrzí. Holky by se měly víc koncentrovat na sebe než na ostatní. Pozitivně beru nasazení a odhodlání hlavně proti Chomutovu. Doufám, že si vezmeme z Poháru jen to pozitivní a přeneseme to do tréninků a sezóny.

 

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.