Přihlášení

Krajský školní přebor v Orientační běhu a Malá energetická akademie

15. 4. 2016 | Vojtěch Blažek | Diskuze (0) | Sport

Ve středu 4. května změří své fyzické a orientační schopnosti žáci středních a základních škol jihočeského kraje. Všechny školy jsou srdečně zvány. Akce je podporována městem Písek

Centrum závodu bude Lesovna Na Flekačkách.

Registrace: 9:30 – 10:00 / Start 00: 10:15

Závodit mohou děti od prvních tříd až po střední školy. Zveme tímto všechny písecké školy, aby si přišli zazávodit. Bližší informace o závodě včetně přihlášek naleznete na stránkách závodu . Uzávěrka přihlášek je 25. dubna.

Vítězná družstva mají právo startovat na celorepublikovém finále, které se uskuteční 8. června v krásném areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice. 

Akce se koná pod záštitou starostky města Písek paní Evy Vanžurové, které tímto děkujeme.
 
Zároveň ve spolupráci s partnerem klubu E.ON budeme 4.5.2016 pořadat výukovou akci pro školy misePlus a EnergyTruck. Akce bude probíhat v dopoledních hodinách v blízkosti centra. V poledne se pak přesune do centra závodu. Žáci, kteří nebudou závodit mohou navštívit tuto akci a poté jít fandit svým spolžákům.

Pokud budete mít zájem se této zajímavé výukové akce zúčastnit, potřebujeme nahlásit jméno a kontakt na učitele, který se se svou třídou zúčastní. Následně se tomuto učiteli ozve pan Plánička, který je uvedený na letáku, a dohodnou se na organizaci akce. Prosíme případné zájemce o odpověď do pátku 22.4.

Více informací o této akci naleznete zde.

 

Za Orientační sporty Písek srdečně zve

Vojtěch Blažek – předseda klubu

Info leták

Info leták

0
0

Diskuze k článku +

Článek zatím nikdo nekomentoval – buďte první!

Nový komentář k článku

Pro zapojení do diskuze se nejprve přihlašte ke svému účtu.

Nejste-li registrovaným uživatelem, zaregistrujte se zde. Registrace je jednoduchá a rychlá.